Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
    Ей ма де, пръвию съм - не стига че няма кожа, ами е и бензгин... Имам си вече един вълкодав, мирси.

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:13 ----------

Що бре, кво и е на втората?
    Или просто вече ме знаеш колко съм капризен, въпреки че не ми стигат парите
    Втората дори и леко да ти хареса на вид, като я подкараш ще я оставиш веднага, гаранция.
    Тя си е мъртво родена. Със сигурност не си карал по-убита дизелова кола в последните 20 години, най-вероятно.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
      Хахх и кво като е бензин,идеална е и с газчица,въпреки че ми е чудно как са я настроили. На мен само цвета не ми хареса и това че ми докарват кола с газ от чужбина и е на 61000км
      Ти вярваш ли да е с газ и да е на 61 000?
      Едвам е избила уредбата...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Не бре,толкова е карана на газ.
        В интерес на истината тая на мен на снимки ми аресва,и цвят и салон....
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Не бре,толкова е карана на газ.
          В интерес на истината тая на мен на снимки ми аресва,и цвят и салон....
          Мх .. Мх ..
          Това че бричката е дошла с газ от извън чужбина - може да се окаже и попадение. На снимки е мноу лак. И салона мноо ми аресва и цвета. Докато не я види некой не се знае .. а току виж излязла на късмет.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Хахах дали вярвам според теб
            Факт е обаче,че от снимките се които са в обявата и които показват местата които първи се захабяват,на тая кола са повече от перфектни- волан ,ск.лост....
            далеч съм от мисълта че е на 60к км и да има газчица..... повече от наивно е. Но е факт че колата е доста пазена,поне на външен вид и дори и на 200к км да е си струва. Както писах по горе- на мен само цвета нещо не ми харесва
            П.С. лошото е ,че нямам почти никакво инфо за тоя 2.2 JTS мотор и не зная дали е читав. Знам саом че няма много общо с 2.0JTS.
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• За 10 бона не е ли по-добре туй? - http://www.mobile.bg/11384501330514371

Аз питах по-горе, ама заради автоматика сигурно никой не е ходил на оглед.....
              sigpic

Comment

• Ами моето мнение за комбито и автоматика,нее много положително,камоли събрани двете заедно в една кола.
                П.с чудно му е дали на тоя jts са му настина толкова къси скоростите лакто ги дават в някой сайтове- на 6-та на 3000об 100км/ч....

Comment

• Дали нов внос с ГИ или без ...
                  И да и не.

Минуса на ГИ отвън е, че ще е счупена от каране. Евентуалния плюс, е че ще е с читави компоненти и ще е монтирана/настроена, като хората.

Другия вариант е да е с някоя смотано ланди, което още със закупуването на колата, трябва да се хвърли в най-близкия контейнер.
                  ex - 147 16v multijet

Comment

Ами моето мнение за комбито и автоматика,нее много положително,камоли събрани двете заедно в една кола.
                    П.с чудно му е дали на тоя jts са му настина толкова къси скоростите лакто ги дават в някой сайтове- на 6-та на 3000об 100км/ч....
                    Нормално. Все пак ако максималната скорост е 220км/ч при 6500 оборота, то е очаквано при 100км/ч да е около 3000 оборота. Почти всички италианки с ръчни скорости нямат овърдрайв.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                      Айде .. некой да я отнася

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=6qiuhw

само да не почнете пак с кусурите
                      Колата е супер на вид, но не е ли таралеж в гащите с тая газ?
                      Изчетох целия Интернет и навсякъде казват че разходите по поддръжката на газова на JTS обезсмислят газовата.
                      Някакви инжектори горели много...

Comment

• точно тази кола вися в овча купел пред един сервиз сумайти време като минавах от там капака все и беше отворен и само се ровеха нещо майсторите иначе вън и вътре е перфектна
                        sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                          Нормално. Все пак ако максималната скорост е 220км/ч при 6500 оборота, то е очаквано при 100км/ч да е около 3000 оборота. Почти всички италианки с ръчни скорости нямат овърдрайв.
                          То хубаво нямат овърдрайв,ама за кола с 6 скорости да си на 3к об при 100км/ч си е смешно. То моята 155-ца на 5-та беше на 107км/ч при 3к оборота.... Някак си ако се направи едно магистрално каране с 140-160 и ще ме убие от разход

П.С. това че е седяла пред сервиз доста време не звучи мноо добре сякаш

Comment

• Абе гледам по белгийско (нали съм на тази тема) освен ЕКО версиите по 116(120) коня има доста бройки обявени 100 киловата -136 коня, а не са 2,0 мотора, щото той се слага от 2010та, а те са 2007-2008-2009... Водят си ги 16 клапана, но никъде не намирам инфо. Да не е някоя софтуерно скопена версия на 150те коня заради данъци?
                            Някой има ли идея?
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• До колкото занм и съм питал в форумните сервизи е скопена заради данъците.
                              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                              156 1,8ТS-99 ......
                              EX
                              159 1,9 JTD-08

Comment

То хубаво нямат овърдрайв,ама за кола с 6 скорости да си на 3к об при 100км/ч си е смешно. То моята 155-ца на 5-та беше на 107км/ч при 3к оборота.... Някак си ако се направи едно магистрално каране с 140-160 и ще ме убие от разход

П.С. това че е седяла пред сервиз доста време не звучи мноо добре сякаш
                                Ами приеми го, че все едно твоята 5-та е все едно 6-та.
                                Просто имаш повече междинни превключвания.

В крайна сметка ако мислиш за 159-ка, то 1-2 литра отгоре какво ще те "убие" от разход? Дали ще харчи 10 или 12 е все тая. Това ти е най-малкия разход, който ще правиш по колата.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Working...
                                X